Post by evskeptechgoldros on Mar 9, 2022 2:12:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Dungeon ML ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Dungeon ML IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack infinit de primogems ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Dungeon ML 2022 version ▞▞▞
Acest joc a început destul de distractiv. Până când mi-am dat seama că să ajung la nivelul 10 era o șansă de 1 din 100. ŞANSĂ. Nici o îndemânare. Joacă războinic, găsește 5 baghete pe L2. Joacă necinstiți, inamici din toate direcțiile. Joacă mag, luptă cu topoare peste tot. Remediați prostiile astea, slăbiți naibii de crabi și nu mai faceți-o atât de dezechilibrate.
Aplicația Junk nu vă pierde MB-urile cu acest joc. #eșecul unei aplicații.
scăpa de pixel Dungeon, nu mă crede, verific ce companie a făcut asta. Watabu a făcut pixel dungeon nu acești oameni.
Au dreptate... Mori foarte des! Mai am jocul, dar uneori mă înfurie să renunț.
Este un joc foarte bun
Unii oameni din comentarii spun că aceasta este o furtură de la Pixel Dungeon al lui Watabou și ar trebui interzisă, dar Pixel Dungeon este distribuit sub licență GPLv3, adică sunteți liber să vă faceți propria versiune, atâta timp cât nu puneți numele dvs. pe o copie exactă a originalului și pretindeți că este al dvs. Rodrigo Formiga a adăugat suport pentru multe limbi, așa că cu siguranță nu este o înșelăciune în circumstanțele specifice.
După cum spune titlul, este prea ușor să mori
Jocul ăsta a fost atât de sălbatic. jucat
Mai multe actualizări!
Îmi place acest joc, este grozav și îl pot juca pentru totdeauna!
farag joc cu control sai na grafică nicio poveste kuch smjh nae ata
Aplicația se blochează imediat ce deschid jocul
Îmi place doar că fantoma pe care nu o pot ucide...?
Joc grozav
Pixel Dungeon BR RPG elwx
OK OK OK nu este rău, dar crabii pentru unul acolo să op Pot să-i ucid, dar există puțin pentru a op... Pentru a doua sup3r j3di are dreptate Sunt Cavalerul, există în mare parte baghete, așa că remediați-o? Te rog OK... Pentru trei atestă fă-o ca să-ți placă... Să spunem că găsești o sabie și scrie 13 și atac ceva ca un șobolan, apoi ce se întâmplă mai departe? Am facut 5-7 poti sa repari chestiile astea ...... pace
Foarte greu omg cel mai bun joc de pixeli pe care l-am jucat
Grrrrr!
Pixel Dungeon ML Role Playing nrej
Imposibil să treci de nivelul 2 cu Mage. Mult prea greu!
Moto X3M Bike Race Game রেসিং oip
Joc minunat, a durat mult până să ajungă la final. Cea mai bună umplutură vreodată când am făcut-o!
Unul dintre cele mai bune jocuri pe mobil pe care le-am jucat.
Controalele și interfața de utilizare nu sunt grozave.
Mi-a plăcut acest joc de ani de zile.
Jocul a fost distractiv, lupta a fost simplă, dar plăcută. Singura mea nemulțumire cu jocul este tot lucrul înfometat. Nu am putut niciodată să găsesc suficientă mâncare în afară de faptul că jocul a fost grozav.
Chiar ar trebui să joci remasterul.
slăbuț
Nefinalizat?
I hax all de tiem bro modsss!!
Cred că trebuie să adăugați mai multă mâncare sau să o faceți să dureze mult. Am murit mult de foame și am fost atacat când nu am mâncare.
Obstacolele sunt precoce și prea dificile. Echilibrarea este reglată prost.
Îmi place PROVOCAREA Această versiune nu este prietenoasă cu noob-ul
Foame 24 7