Post by evskeptechgoldros on Mar 9, 2022 2:06:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal generátor drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare2:Payback 2022 version ▞▞▞
Az online csata nem működik
A menő fegyverek és a menő grafika hazavisz
Szörnyű alkalmazás. Nem is tölt be, és még 40 dollárt is költöttem erre, soha nem kaptam meg a drágaköveimet. Aki ezt olvassa, ne vásároljon alkalmazáson belüli vásárlást! Kidobott pénz!
Csak adjon hozzá néhány dolgot, például járműveket, repülőgép-csomagokat és néhány térképet, és végül adjon hozzá egy rögzítési módot a zászló módhoz, ez csodálatos lesz
Nagyon klassz, mert több szörnyeteg amanashunt ad
Kérlek folyamatosan frissítsd az elsőt és ezt a játékot nagyon szeretem mindkettőt!!!!
www.vatera.hu/magyar-nemet-keziszotar-hessky-regina ...
Nem rossz, bár a multival nem vagyok elégedett.
Csak fizettem a drágakövekért, és nem kaptam javítást vagy pénzt nem adtam vissza, és további csillagokat adunk
Ez szemét
Ez a halo buta változata
Nagyon jóóó!!!!!!!
Star Warfare2:Payback Arkada tyx
Vannak, akik hozzám hasonlóan nem szeretik a moga kontrollert, és szeretnének Playstation vagy shield kontrollert használni helyette. Egyébként ezt meg lehet csinálni?
Star Warfare2:Payback Аркади advn
iPhone használók szakmai topikja - archívum #2 - Mobilarena Fórum. ... 72 Lockheed F-104 Starfighter (Collab) SavageMan 4 days ago.
Ha kijavítaná ezt az 5 csillagot, és ha kirúgsz valakit az előcsarnokból, akkor kitilthatnánk őt az omfg kirúg a játékból, amikor megküzdök a főnökkel
Ez egy nagyon szórakoztató játék, de ki kell tiltania a hackereket
Jó szutok és fegyverek, de nem túl jó játék
Jó vezérlés és grafika. De főnök kihívás nagyon nehéz
szeretem ezt a játékot, és néha utálom ezt a játékot... mert néhány más dolgot is pénzben kell fizetni, és tényleg szüksége van MITHRIL-re (drágakövekre/gyémántokra), csak hogy megerősödjön és még sok minden más, és nagyon szeretnék egy kis fejlesztést a játékban például adjon hozzá több érmét, vagy csökkentse az arany/mithril költségét, hogy egy új játékos vásárolhasson valami hasznosat, és hozzáadjon néhány eseményt... világ chat... játékmikrofonban (nyitott mikrofon) vagy gyors chat gomb, mint például "Szeretnék biztonsági másolatot készíteni" hogy egyes játékosok mindenkit megérthetnének a játékban.. hogy minden.
de a vezérlés túl nehéz (nekem, mert jobbkezes vagyok), kérlek add hozzá a kosztümbe vezérlést. Jó lenne, ha ezt hozzáadnád. nagyon várlak titeket srácok. Egyébként remek játék.
Teljes kétségbeesésemet kaptam, és kevés fegyverem még gyenge is, de miért... megnyitom a fiókomat, tönkrement a készletem vissza lett állítva az előző teljes készletre, a fegyvereket pedig visszaállították a harmadik páncélba, és a 3 ürességem mind a 3. lvl miért oldja meg a problémámat, nehéz volt minden nap mithrileket gyűjteni, és most eltűnt a mentésem, javítsd ki ezt
Sokat kell javítani, az egyik példa a képernyő mérete, nem teljes képernyő. A többi olyan, mint az animáció stb
D4DJ Groovy Mix Музика xgm
Átvert engem, de ez egy nagyszerű játék, imádom, ez volt a valaha volt legjobb játékom, de átvertem, és egyáltalán nem jó
Nagyon jóóóóó
Star Warfare2:Payback APK Star Warfare2:Payback · War After: PvP Shooter APK War After: PvP Shooter · The War of Genesis: Battle of Antaria APK
A grafika jó...De a Multiplayer mód nagyon kiegyensúlyozatlan és igazságtalan.Level 1 vs Level 50 😑 Komolyan....Ez az egyetlen probléma ebben a játékban. Remélem megoldja ezt.
Az ért adtam 1 csig.mert amikor jàtszom akkor fekete a kép és csak az embert làttom amugy jó
A játék egyszerűen lefagy, nem tudok visszamenni vagy bezárni a játékot, és majdnem összetörte a táblagépem! Javítsd ki nagyon késve! 5 csillag, ha javítva
Hogyan változtassam meg komolyan a vezérlőket, és a játék azonnali frissítést igényel, mert még egyjátékosnál is rossz a késés
Amugy multy a játék?.
Aki szerint ez rossz az no comment!!!!!!!!!!
Túl nehéz. Unatkozni
Star Warfare2:Payback আর্কেড hir
Dogs Of War -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com
Nincsenek utasítások. Nincsenek oktatóanyagok. Csak állandó bátorítás az APP-ON belüli VÁSÁRLÁSRA. TELJESEN Pay-to-Play. ☹️ ELTÁVOLÍTVA.
Bátran jó.
Sokat dolgoztam, és sokat fejlődtem ebben a játékban. Most már nem olyan, mintha új játékba kezdtem volna. Nagyon csalódott, az online és az üzletével együtt. Soha többé nem játszom, egyáltalán nem ajánlom.
Sitemap
Szerintem ez az egyik legsikeresebb játék, amit kaphatsz. Gondoskodnak azokról az emberekről, akik nem költenek pénzt azzal, hogy új fegyvereket próbálnak ki, majd leértékelik azokat. Ez a játék annyira alulértékelt. Nem értem, hogy egyeseknek miért nem tetszik. Csak azt szeretném, ha több funkciót is hozzáadhatnának, például klán- vagy frakciórendszert, így jobban megismerheti barátait, és több páncélt adhat hozzá, például az x-fieldet. De ezt leszámítva ez a játék tökéletes! Csak így tovább Freyr Games!
Csodálatos második játék, bárcsak sikerülne a harmadik lol
Nekem nagyon tetszik de tényleg a jó fegyverek nagyon drágák
Szuper játék!!! Nagyon jól szórakoztam, de a coop boss csatái túl sokáig tartanak, és belefáradtam abba, hogy egy olyan nagy nevű cégre várok, mint a Freyer, hogy megcsinálja a gyors megoldást... a játék felét is elbuktad. régóta figyelembe véve, hogy fizető vásárlói vannak. FIZETÉS, győződjön meg arról, hogy a terméke működik... csalódott és elveszett érdeklődés, eltávolítva....