Post by evskeptechgoldros on Mar 9, 2022 2:03:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ επίπεδο ξεκλειδώματος ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Teacher Simulator Casual aiaw
Καλό πολύ καλό, αλλά φτιάξτε μερικά μίνι παιχνίδια για δασκάλους στο διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά έχει να κάνει με τις προσθήκες. Είμαι πολύ 9 χρονών, υπάρχουν δύσκολες ερωτήσεις, κάντε τις απλές Μου αρέσει το temple run καλύτερα λόγω των προσθηκών!!😥😥 Και μερικές φορές νομίζει ότι σχεδιάζω ένα Χ όταν προσπαθώ να σχεδιάστε ένα 👉 ένα δικαίωμα παρακαλώ διορθώστε το πρόβλημα
Έχει πολλές διαφημίσεις σχεδόν πλήρες παιχνίδι!!! θα πρέπει να το ονομάσει προσομοιωτής διαφημίσεων lol
Teacher Simulator Опуштене dlol
Teacher Simulator Casual qusa
Όλα είναι καλά, αλλά υπάρχει μόνο πρόβλημα με τις προσθήκες, υπάρχουν πάρα πολλές προσθήκες εδώ, πρέπει να παρακολουθούμε προσθήκη όταν πιάσαμε έναν εκφοβισμό μετά από κάθε 2 λεπτά έρχεται μία προσθήκη εάν θέλετε να σταματήσετε να προσθέτετε, πρέπει να δώσετε 100 ρουπίες από τον λογαριασμό σας. Του δίνω 3 αστέρια αν προστεθεί αυτή η στάση παιχνιδιού, είμαι σίγουρος ότι θα πάρει 99% 5 αστέρια.
Δεν είναι πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Διαφήμιση μετά από κάθε 1 λεπτό και δεν μπορείτε να την παίξετε εκτός σύνδεσης. Η ίδια δουλειά πρέπει να γίνεται κάθε φορά.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, μόνο οι διαφημίσεις το καταστρέφουν. Βασικά δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σωστά χωρίς να παρακολουθήσετε διαφημίσεις. Πάρα πολλές διαφημίσεις 😕
Οχι όχι όχι όχι όχι
Αυτό είναι. Υπέροχο παιχνίδι ποτέ αλλά μερικές φορές. Δεν μπορώ να πάρω το φόρεμα, αλλά αυτό είναι υπέροχο, κατεβάστε αυτό το παιχνίδι και δώστε την ανάρτησή σας εντάξει 🌈🌈🙏👍❤️😘🤘📲
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι καθώς έχει πολλές διαφημίσεις, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το κινητό μας δίκτυο και οι διαφημίσεις δεν είναι περισσότερες. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι 😍
Κάνετε κάτι και λαμβάνετε μια διαφήμιση. Προσπαθείτε να κάνετε κάτι και παίρνετε ξανά μια διαφήμιση. Αυτό το παιχνίδι είναι προσομοιωτής διαφημίσεων και όχι δάσκαλος, αυτό είναι απαράδεκτο. Τόσο κακό παιχνίδι.
Προειδοποίηση σε όλους, αυτή η εφαρμογή βάλω πρόστιμο για λίγο, αλλά μετά παγώνει το σύστημά σας και πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση για απεγκατάσταση. Dt ακόμη και να το δοκιμάσετε. Θα καταρρεύσει το σύστημά σας
Αυτό το φρικτό παιχνίδι είχε τόσες πολλές διαφημίσεις γιατί έχει τόσες πολλές διαφημίσεις που πρέπει να πληρώσετε χρήματα για να αγοράσετε το premium τους για να μην παρακολουθήσετε τη διαφήμιση, αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά αν σκέφτεστε ότι απλώς πρόκειται να απενεργοποιήσετε το διαδίκτυο, τότε αυτό το παιχνίδι δεν συνεχίστε λέει παρακαλώ ενεργοποιήστε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο αυτό είναι ένα ηλίθιο παιχνίδι
Πολλές προσθήκες, κάθε φορά που κάνετε κάτι έστω και μικρό, πρέπει να περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα για προσθήκες, πολύ κακό παιχνίδι, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ
Μου αρέσει, αλλά δεν είναι πραγματικά πολύ περίεργο παιχνίδι για μένα, αλλά εκτός από αυτό είναι εντάξει.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά κάτι δεν πάει καλά, 1. Δεν μπορείτε να το παίξετε εκτός σύνδεσης. 2. Πρέπει να παρακολουθήσετε πολύ για να αποκτήσετε το ιδιαίτερο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: διαβάστε πρώτα τα σχόλια πριν παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι. Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε 😌.
Φοβερο
Ναι, παιδιά, το ADS έρχεται πάρα πολύ στο παιχνίδι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι φοβερό, το εκτιμώ, αλλά ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ο άνθρωπος του ADS. Συμβουλές - ξεκινήστε ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Teacher Simulator και ίσως λιγότερες διαφημίσεις ή καθόλου διαφημίσεις, ώστε να αποφασίσετε OK cool. Λάβετε το παιχνίδι σας❤️❤️😍😍.
Ήθελα πολύ να γίνω δάσκαλος, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ και με έκαναν cusdodend και τελικά δάσκαλο p.e και έμαθα πολλά από αυτό το παιχνίδι.
Lumber Inc シミュレーション ztmu
Τοοοοοοοοοοοοοοοσο κακό παιχνίδι δεν ανοίγει
Καλο
Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο, προσθέστε το όνομα των παιδιών που θα κάνει αυτό το παιχνίδι πιο καλό και τα παιδιά θα παίξουν αυτό το παιχνίδι με τα ονόματά του και τώρα πρέπει να προσθέσετε ήχο γιατί ο ήχος έχει τη δική του ποσότητα, γι' αυτό πρέπει να προσθέσετε ήχο σε αυτό το παιχνίδι. και θα κάνει το παιχνίδι σούπερ. αυτό το όνομα του παιχνιδιού ήταν προσομοιωτής δασκάλου χωρίς ωραίο όνομα, αλλάξτε το όνομα του παιχνιδιού, θα κάνει το παιχνίδι πιο καλό και βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι ΟΚ και ένα από τα πιο εξαιρετικά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι ήταν το έλεγχος των μαθητών δοκιμή δρυς
𝗜𝘁 𝗶𝘀 𝗿𝗹𝗹𝘆 𝗳𝘂𝗻 𝗯𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗮𝗱𝘀 𝗮𝗳𝗮𝘁𝗲𝗿 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆 𝘀𝗶𝗻𝗴𝗹𝗲 𝗹𝗲𝘀𝘀𝗼𝗻 𝘀𝗵𝗼𝘂𝗹𝗱 𝗯𝗲 𝗿𝗲𝗺𝗼𝘃𝗲𝗱 𝗿𝗲𝗺𝗼𝘃𝗲𝗱
Δεν κάνεις τπτ
αυτό το παιχνίδι είναι απλώς μια επανάληψη και όταν κερδίζετε νομίσματα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με αυτά διαφορετικά είναι γενικά κάπως διασκεδαστικό, δεν συνιστώ να εγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι
Είναι καλό αλλά οι διαφημίσεις 😕 πρέπει να ξεκλειδώσεις δουλειές με διαφημίσεις αλλά είναι καλό το προτείνω.
Xaliaaaaaaa
Orea alla poles thiafimisis
Εγώ το βάζω μόνο ένα αστέρι επειδή δεν μα Ρε σε γενικά είναι χάλια Εγώ το βάζω χάλια χάλια χάλια είναι πολύ χάλια βασικά
Δεν είναι καλό στο αλκ
Το ίδιο το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες διαφημίσεις από το πραγματικό παιχνίδι. Δεν το συνιστώ, απλά αισθάνεται σαν χάσιμο χρόνου tbh
Είναι καλό παιχνίδι, αλλά αν ξεκίνησα και μετά το παιχνίδι υπάρχουν διαφημίσεις bowingggg